torsdag 13. november 2008

liten oppdatering

I dag kom Ingeborg hjem fra barnehagen uten poser med tisseklær!!!

JIPPI!!!!!

Vi har snakket litt om det, og jeg lovet henne en overraskelse hvis hun kunne vise at hun jo faktisk var blitt stor jente og gikk på do når hun måtte tisse!

1.dagen gikk det ikke, 2 uhell, 2.dagen 1.uhell og i dag INGEN!!!

Jeg er så glad og kanskje litt letta, da vet jeg hvertfall at det ikke er noe galt med henne fysisk. Hvorfor hun har gjort dette, vet jeg faktisk ikke, men nå vet jeg at hun kan, så snart skal belønningen komme innenfra henne selv i stedet for en ytre belønning i form av en gave!

Hun blir mye mer fornøyd selv også, det er sikkert en mer positiv dag for henne, når de ansatte slipper å skifte så mye osv...

Takk for at dere gidder lese, og TUSEN takk til alle som har vært og trøstet meg på MSN og lagt inn lage koselige kommentarer på mitt klagesutreinnlegg her forrige dagen!

Legger med en Lo laget til scrappehuset, Cosmo Cricket har sponset papirer!!!

Se utrfordringen her!

*klem*

7 hyggelige hilsner og kommentarer:

MN sa...

Så flott! Jeg er glad på dere alles vegne. Det er ikke gøy når barna har problemer av forskjellige slag. Men det er nok viktig å fokusere på det positive.
Håper det går bra i dagene fremover også :-)
Ha en koselig helg!

Kirsten sa...

Så utrolig godt *klem*
Og ja, det blir jo så mye bedre for henne også når hun skjønner hvordan dette henger sammen.
Flinke jenta!

Torill sa...

Nydelig LO!!!
Og så flott med tuppa!!! Det føles sikkert veldig positivt for henne selv også!!! Fokuser på det! - og blir det uhell innimellom så fokuser på at dette går greit - og at hun fikser dette helt super. hun er jo stor jente:-)
ha en flott fredag!

Broggis sa...

Så flott!!!! Det var hyggelig lesning!

LOen er dritlekker!

God helg til dere!

lam sa...

jeg er vild med opsætningen og farvemixet i dit layout. Super flot.

Tillykke med datteren

Nina sa...

Knall stilig LO!
Og så gøy at det går bedre med veslemor :)

Store og små sa...

Herlig LO, Lene.

Og ang Ingeborg så tror jeg du skal slappe helt av, det er nok langt mer normalt enn man tror at barna har tilbakefall og uhell innimellom. Vi har slitt veldig med det samme selv i det siste, men etter at vi hadde en ordentlig prat sammen, og faktisk snakket om at om han er flink og husker på at han skal tisse på do, så kan det være at det vanker en overraskelse en gang. Jeg liker egentlig ikke å bruke slike belønningsystemer, og særlig ikke knyttet til dotrening, men det har tydelig effekt, så da gjør jeg det likevel. Det handler vel mer om hvordan man snakker om det, tror jeg, slik at de skjønner sammenhengen.

Ønsker dere en riktig god helg alle sammen.