torsdag 30. juli 2009

beklager

men bloggen er under oppussing, så den er veeeldig kjedelig og ser kanskje rar ut...

Håper å få fikset det i løpet av kvelden/helgen!

Ny i dag!

Vakre, snille, søte, kreative diggbare Maria har gitt meg en award! Eller dvs to stykker faktisk!





TUSEN TAKK!!!

Jeg regner med dere ikke vil gå glipp av alt det lekre som ligger i bloggen hennes, der er det virkelig masse flott! 

Så var det å sende denne videre da... alltid vanskelig, jeg vil jo gjerne gi til alle, men denne gangen sender jeg den videre til;

søstern - som har blitt en ihuga blogger etter jeg lagde blogg til henne, og for at jeg snart skal få låne det nye macrobjektivet hennes...*blunker så søtt jeg kan...*

Broggis - som unnskyldning for bildene... haha

mi@- fordi hun trenger å blogge litt oftere, og få fart på den nye 3-kolonnebloggen sin!

Nytt kamera i hus her snart!


Håper jeg da!
Ønsker meg Nikon sitt helt splitter nye Nikon D300s, eller Nikon D300!

Her kan dere lese om Nikon D300s! Lansert i dag!!!

-nå gjenstår det bare å se hva prisen blir...

søndag 26. juli 2009

Da er det tid for ny skisse!

Skissedillaskisse #18 er ute, løp å se på bidragene til designteamet!

Vi hadde et lite treff her i går, det  var som dere ser veldig moro, eneste vi savnet var Hege, bildene hadde blitt enda bedre da vil jeg tro!






Her er mitt bidrag, bildene er tatt på kvelden i ferien, vi var på hesteshow, og Ingeborg klatrer på en utskåren hestebenk som hun syntes var så fin. 

Spør hvis dere lurer på noe, gidder som vanlig ikke å lage liste over hva jeg har brukt... sorry




onsdag 22. juli 2009

Bilder fra ferien!


Vi kom oss avgårde litt sent som vanlig, skulle egentlig innom svigers i Strømstad og spise litt varm lunsj, (de har campingvogn på Lagunen Camping) men det rakk vi altså ikke...Vi kom oss nedover til Gøteborg, kom oss på båten og så var det endelig ferie!!!

Reisen kan dere lese mer om her, vi har kjørt ca 470 mil gjennom Norge, Sverige, Tyskland, Sveit, Liechtenstein, Østerrike, Ungarn, Slovakia og Tsjekkia. Håkon synes det er veldig stas å ha vært i så mange land, og alle hovedstadene har vært nøye pugget. 

Uken vi hadde i Balatonlelle var veldig bra, bortsett fra noen dager med regn og overskyet hadde vi det helt topp. Huset jeg hadde leid viste seg å være finere i virkeligheten enn på nettet, og det er jo alltid bra! 

reisen hjemover gikk veldig greit, vi reiset opp mot Bratislava i 19.00 og kom oss inn på VERDENS STYGGESTE hotell Kyjev i 22.00-tiden. Herregud, det er mye man skal oppleve på tur. Jeg skulle egentlig booke oss inn på et hotell i forveien før vi dra fra Ungarn, men nettet var litt for ustabilt, så vi bare reiste og satset på å finne et hotell som var ledig. Det gjorde vi, men FLOTT var det IKKE!!

Etter noen timer sight seeing i Bratislava inkl. litt krystallglasshopping dro vi videre til Tsjekkia og Praha. Fikk parkert rett ved Karlsbroen, gikk en tur og spiste, vandret litt rundt, og tok den obligatoriske turen over broen og tilbake. Skulle ønskel vi hadde hatt litt bedre tid, Praha er veldig flott. (selvom det er litt høyere turistfaktor der nå enn sist vi var der)

Men vi hadde nesten 90 mil å kjøre den dagen, jeg hadde klart å booke hotell i Liepzig, så vi måtte komme oss dit før natta liksom. Det gikk fint, og hotellet der var veldig mye bedre enn i Bratislava.

Fra Leizig gikk turen til Neuminster, der skulle vi handle litt før vi kjørte videre til Kiel og kom oss ombord og på tur hjem til Norge.

En liten fleskesafari ved grensen gjorde at vi nesten kjørte på felgen resten av veien hjem, makan til tung og stappfull bil har jeg aldri sett. Folk glodde der jeg måtte stappe løse matvarer på små tomrom baki den allerede stappfulle bilen...*dåner*

Alt i alt en fin-fin ferie, vi kommer sikkert til å kjøre nedover neste år også!

søndag 19. juli 2009

Skissedillasisse #17!


Skissedillaskisse #17 er ute, og vi har fått med oss sjefen på Minneriket Kirsten aka Gyda med oss som gjestedesigner!

Håper mange leverer bidrag selv om det er ferietid!

Her er mitt bidrag denne uken, laget etter skissen til Kirsten, og med tusenvis av hull laget rundt kanten av Loen!

Spør hvis dere lurer på noe!

Award i dag!



Jeg har fått en award i dag, en hyggelig start på dagen må jeg si!  Loriete, tusen takk for utrolig koselige ord!  Husker deg godt fra kurset, og elsker den nydelige romantiske stilen din! Du er så flink med detaljer og farger!  Kos deg videre med scrappinga!

Les her hva hun skriver:

So, I would like to award - Lene aka Nabon! Her scrapworks are my inspiration and her personality is fantastic! Only after courses with Lene I let myself and my creativity free, then I have got so much positive energy and inspiration, I learnt soooooo much and I feel my works got soooooo much better after that! As for a beginner that was my breaking point to a new, more creative way of scrapbooking. THANK YOU FOR THAT! I just hope she will accept this award. As for me it would be an honor if she just looks at my works ;)

Så skal jeg gi den videre, og det synes jeg er vanskelig asså!!!  

Det er så mange som fortjener en sånn award!

Denne gangen velger jeg å gi den videre til alle de flinke, flotte, arbeidsomme, tålmodige og snille jentene på Scrappehuset!

Ruffa, Vibeke, Brita, Trine og Hilde!

fredag 17. juli 2009

Loer fra juli!






Her er noen loer som er lagt ut på Skissedilla og Scrappehuset mens jeg har hatt ferie...

Spør hvis dere lurer på noe!

torsdag 2. juli 2009

Reisebrev fra Ungarn


Vi har krysset mange landegrenser, Tyskland, Sveits, Liechtenstein, Østerrike og nå i Ungarn! Vet ikke hvor mange ganger vi har krysset grensene mellom disse landene.

Vi har vært i Serengeti Park, Rothenburg, Vaduz, Tirol, Innsbruck, Saltzburg, Fussen, Neuschwanstein, Burg Oberanna, Stift i Melk og masse annet spennende

Vi har overnatter på Burg Oberanna, en gammel borg fra 800-tallet, kjepeflott, og helt uutrolig deilig stemning! 

Vi har vært på Outlet i Parndorf (Østerrike) uten ungene, de var med svigers på et badeland i Mosonmagyarowar!

I dag har vi flyttet ut av huset vi har vært i nå en uke her i Blatonlelle, og har tenkt å ta et par netter til her før vi setter nesa hjem igjen!

I kveld skal vi på pustaen, (slette) og se på hesteshow, gamle vinkjellere og spise på en vingård! Gleder meg masse til det, håper på noen gode bilder!

Hilser hjem, og håper alle har det fint!

Hilser spesielt til Torbjørg og takker for at hun passer så bra på Luckygutten min! *klem*