søndag 9. august 2009

Forandringer og ny skisse på Skissedilla!

Denne uken er det Lula som har laget ukens skisse på Skissedilla, håper dere liker den like godt som meg!

Vi har grublet litt i ferien, og kommet fram til at vi vil vise flere vinnere hver uke!  Dere er jo så flinke til å levere, så vi synes det er litt kjipt å vise bare en hver uke! 

I tilleg har vi så mye vi vil dele med dere, og derfor legger vi ut noe nytt hver uke, enten det er sladder, kule bloggere eller blogg tips!

ENJOY!!!

Her er mitt bidrag denne uken, fargerikt til meg å være, men når man sitter og scrapper ved siden av Lula blir man ufrivillig inspirert og påvirket!

Bildet er av Håkon på ferie i Ungarn, hvor vi spiste masse mais hver dag på stranda!Denne uken viser jeg dere en flott blogg med masse lure tips; MOSEPLASSEN

9 hyggelige hilsner og kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

Hei :)
Alltid - alltid hyggelig å få anbefalinger av andre bloggere, så tusen takk for det :) Akkurat bloggtipsene skriver jeg jo fordi jeg ønsker å hjelpe andre, så de er det jo ekstra hyggelig at blir spredt utover til de som skulle ønsker å lære :)

Hanne sa...

Flott og fargerik LO! :-)

Lula sa...

Du vet jeg Digger de fargerike loene dine!! Og JEG blir inspirert av deg , som du vet *lol*

Men du...jeg mente det jeg sa om de kule Bomene dine back in the days...lag noe sånne a!

Grethebella sa...

Så kul denne Lo'en ble.
Likte de knalle fargene, nokså ulikt det du pleier gitt men fixa det gjore du ihvertfall skikkelig! Herlig bilde av Håkon.

Klem

Charlotte - FO² sa...

Så fin blogg du har, med så masse flotte bilder og LOér :) Denne over her var heeelt nydelig. Så spreke og flotte farger! Så flink du er.

Heges fotoblogg sa...

Hyggelig at du vil linke til meg! Jeg legger deg til hos meg også.

Du har en fin blogg med gode bilder og gode historier. Måtte le av campinghistorien med action og det hele! Jeg driver ikke med scrapping men jeg kan beundre andres arbeid, og hos deg beundrer jeg!

Vibeke sa...

Så lekker, og tøff Lene!!! Digger fargene du bruker her, håper det blir enda mer farger fra deg:)
Flotte bilder også:)

Pia sa...

Herlig, fargerik LO!

Scrappegal sa...

Nydelig ferie-LO! :)