søndag 1. juni 2008

AWARD fra neeta 30.mars...*sorry*


30. mars 2008
Award, oppspilt og et kort

Jeg har fått en award av Hilde! Tusen takk for de fine ordene, ble så glad når jeg leste det!!:)

Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site.


Så, til de jeg vil nominere:

:: Nabon, du har en stil som er så vannvittig kul! Alt denne dama tar i blir til gull!!:) Jeg er så imponert over layoutene hennes, de er fantastisk detaljerte og alltid med nydelige bilder, og jeg oi'er og wow'er meg hver gang jeg ser noe nytt hun har lagd:D En fantastisk inspirasjonskilde!Jeg må bare si sorry altså, hadde ikke fått med meg dette awardgreiene, og dette var den første jeg fikk av neeta... Sendte ikkeno videre jeg...*føler meg flau og bloggerblond*

Så derfor gjør jeg det nå!!!


Jeg nominerer da 3 stk jeg blir inspirert av, og det er

Xstine- fordi du har en sånn ultrakul stil, som i beynnelsen var veeeldig langt fra sånn jeg scrappet selv, og jeg kunne liksom bare riste oppgitt på hodet og tenke at SÅNN får jeg aldri til... I dag har jeg scrappet en LO som er skikkelig inspirer av dine Loer, og de jeg så Mi@ hadde med hjem fra kurs! Jeg har blitt mye flinkere til å bruke farger!!!

U ROCK!!! (P.S. digger tattisene dine!)

Renee -fordi du bare scrapper med skikkelig futt, kule farger og masse kule greier på, jeg elsker LOene dine, og blir alltid inspireret når jeg er og kikker litt!

Vi sees sikkert på treff snart eller?

HegeAL fordi du bare er skikkelig dyktig, og guttene dine alltid er så tøffe og kule på LOene dine. elsker de hvite bakgrunnene dine, og du er en mester med farger!

Digger-digger-digger!!!!

Så håper jeg det er greit, neeta, det skal aldri gjenta seg...hehe

3 hyggelige hilsner og kommentarer:

Anita sa...

*fnis* Det er ikke noe problem vel:) Du er tilgitt;)

HegeAL sa...

Næh, nos å koselig, Lene! *klem*
Jeg skal oppdatere bloggen min utpå formiddagen her. Tusen takk for fine ord *klem*

Christine sa...

ååååh, du er jammen meg søt :D jeg får bare si ditto, jeg digger alt det du lager :D det blir virkelig til gull sånn som neeta skrev :D