søndag 17. august 2008

Fest og feiring!


I går var det fest her, lenge siden sist vi har bedt inn! Så på litt kort varsel ble det 35-årsfeiring, og vi var vel ca 12 stk her eller noe sånt. Servere pitapizza, det er jo veldig lettvint og godt, og tror alle ble gode og mette.

(Inkludert meg, som har slanket meg nesten 2 kilo fra mandag til fredag!!! Så det ble litt utskeiing i går, men det får vel bare være det... )

Uansett vi hadde det gøy, mimra litt, lo masse og kosa oss til 4 om morran...Litt trøtt i dag, skjønner ikke helt hvorfor det, sov til 13.30 i dag...hihihihiFikk masse fine gaver, bla annet denne flotte esken fra Mi@, med gavekort hos Papir i hjertet inni!

TUSEN TAKK!!! (tror jeg må handle litt i kveld...)

I morra er det et veiskille i både våre og ikke minst Håkon sitt liv, det er 1.skoledag på Gullaug skole!!!

5 hyggelige hilsner og kommentarer:

_Kine sa...

Gratulerer med dagen :D Og med skolegutt!

Beate sa...

Høres ut som at dere kosa dere. Og gavekort til scrappesaker er vel den perfekt bursdagsgave.

Ønsker deg en fin uke. :)

mi@ sa...

Takk for i går!
Brukt opp gaven alt?? *lol*

Lula sa...

ÅÅÅ det høres kos ut med en liten fest ja! Nydelig eske du fikk og gavekortet brant nok godt *lol*, det gjør det iallefall her i gården..hihi. Tenk at du har skolegutt;) Det blir spennende...vi får vel se bilder av den stolte gutten? Lykke til!

ruffa sa...

Kos med en skikkelig bursdagsfest og litt feiring, og for en helt perfekt pakke da.

Første skoledag har vi på Fredrikke i dag, veeeeldig kry og stolt frøken i huset er nå ja. Hun ville aboslutt på SFO *daaner litt av det, ville jo ha henne med på cafe jeg* vi får gå ut og spise etterpå i stedet.

Kos deg i uken da.

Klemmer