lørdag 19. desember 2009

14 kalde inne på Lier Sykehus...

Søstern og jeg planla å ta bilder inne på Lier sykehus i dag, så selv om 2 andre feiga ut og ikke turte være med, dro vi avgårde med fullt fotoutsyr og MASSE klær! Minus 14 grader i Lierbyen, men det stopper da ikke oss!

Vi kom oss opp til det øverste nedlagte huset, der hadde de satt opp nye plakater om at det var strengt forbudt å gå inn, men det sto ikke det akkurat der vi gikk inn, gjerde var åpent, og det var døra også...(nesten)

Sosa rundt der inne, knipsa i det utrolig dårlige lyset et par timer. Fant ikke så mange nye motiver så vi måtte bruke medbragte rekvisitter, denne gangen i form av et stort hvitt laken. Svøpte inn søsten og fikk noen creepy bilder synes jeg!

Etter det dro vi en tur ned for å se om det gikk an å komme seg inn i det nederste huset, men der var alt spikra igjen og alle vinduene ligger veldig synlig. Så vi heiv oss i bilen og dro en tur til Drammen. Parkerte på Papirbedden, og knipsa noen bilder nede ved elva!

6 hyggelige hilsner og kommentarer:

ninabakke sa...

Kjempe flotte foto! Likte trappen

Anonym sa...

Dette var jammen vært turen i kulda! Knalle bilder:) Digger!! Takk for turen:))

Anneli sa...

Dån..!! For noen utrolig flotte bilder <3 Me like :)

Asil sa...

Utrolig stilige bilder, så talende! Skulle gjerne likt å sett den tapeten i farger - er den like crazy som den virker? :D

Grethebella sa...

Stilige bilder.
Nydelig bilde det som er tatt inn i det doble vinduet. Fargene er sååå flotte.
Bildene av Kine er kule, kler lua godt dere :)

Klem

Heidi sa...

knall stilige bilder!!!!!!!!!!