torsdag 1. oktober 2009

Store ting!

Store ting skjer, og det er nok endel av dere som har fått det med dere allerede, men vi har startet et nytt forum.
Vi er en gjeng med scrappe, strikke, hekle, interiør, matlage- og fotoberter som syntes det nå var på sin plass med et helt eget samlingssted for alle disse deilige hobbyene vi omgir oss med. Jeg har fått lov å lage logo! Hva synes dere?CASAkreativ!
Der finner dere mye av alt innen hobby! Jeg har fått ansvaret for fotodelen sammen med søstern, tror det kommer til å bli veldig moro!


Sammen har vi lagt ved noe RAK’er som vi gjerne vil dele med dere.
MEN dere kan jo ikke få noe for ingenting da vet dere. *smiler*
Vi håper dere vil være med på å vekke nysgjerrigheten og interessen blant alle dere hobbyister der ute, så for å være med i trekningen av disse fantastisk flotte RAK'ene så må dere gjøre som følger:

Aller først må dere ta med dere litt av dette innlegget samt logoen vår og poste det i bloggen deres, legg ved link til denne bloggen og legge dere inn som følgere her i bloggen vår. 


Dere må og legge inn logoen vår i sidefeltet hos dere med link til denne bloggen.

Vi vil og gjerne at dere legger oss til blogglisten deres så får dere muligheten til å følge med når det skjer noe her – og vi lover at det skal skje noe ofte og det skal skje mye. Legg igjen en kommentar til dette innlegget og kommer til å foreta en trekning blandt dere alle sammen rett etter 31. oktober 2009 midnatt.


Velkommmen inn til konkurranser og moro, premier og skravling!

5 hyggelige hilsner og kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Gratulerer med nytt hobbyforum!

Gro sa...

Gratulerer så mye med et flott hobbyforum.
Gleder meg til og følge med der inne.

Brit Sviggum sa...

Gratulerer med nytt forum. Så kjekt med forskjellige hobbyer samlet på ett sted :)

Tone sa...

Grattis med ett nytt flott forum - dette gleder jeg med veldig til. Flott at det også omfatter flere hobbyer, fordi om jeg helt klart foretrekker kortlaging;) Flott at dere jentene står på for at "vi andre" skal få mere å velge i! Supert - og masse lykke til alle sammen!!!! Klem fra Tone:)

Heidi sa...

Gratulerer med nytt forum :))
Har laget innlegg om dere i min blog...ble litt usikker om det stemte at det er bloggen din banneren i siden skal følge til, eller om det er forumet. :))