søndag 27. desember 2009

Årets siste Skissedillaskisse!

Skissedillaskisse # 40 er vår siste skisse i 2009! Håper dere blir med og scrapper nå i romjula?

Jeg har laget skissen denne gangen og her er mitt bidrag!

Bildet er av meg og det er tatt i Drammen på Papibredden i sikkert 100 minusgrader!Det føltes hvertfall så søstern og jeg holdt på å fryse i hjel. Vi hadde nemlig vært på Lier sykehus noen timer først, men hadde ikke lyst til å dra hjem til unger og mas riktig med en gang, så vi tok en tur til Drammen...hehe

lørdag 19. desember 2009

14 kalde inne på Lier Sykehus...









Søstern og jeg planla å ta bilder inne på Lier sykehus i dag, så selv om 2 andre feiga ut og ikke turte være med, dro vi avgårde med fullt fotoutsyr og MASSE klær! Minus 14 grader i Lierbyen, men det stopper da ikke oss!

Vi kom oss opp til det øverste nedlagte huset, der hadde de satt opp nye plakater om at det var strengt forbudt å gå inn, men det sto ikke det akkurat der vi gikk inn, gjerde var åpent, og det var døra også...(nesten)

Sosa rundt der inne, knipsa i det utrolig dårlige lyset et par timer. Fant ikke så mange nye motiver så vi måtte bruke medbragte rekvisitter, denne gangen i form av et stort hvitt laken. Svøpte inn søsten og fikk noen creepy bilder synes jeg!

Etter det dro vi en tur ned for å se om det gikk an å komme seg inn i det nederste huset, men der var alt spikra igjen og alle vinduene ligger veldig synlig. Så vi heiv oss i bilen og dro en tur til Drammen. Parkerte på Papirbedden, og knipsa noen bilder nede ved elva!

mandag 14. desember 2009

Ferie...

nå er det endelig over...dette har vært noen utrolig hektiske uker med lesing til eksamen hele uka inkl hele helga i flere uker! 

Samfunnsfageksamen ble jeg ferdig med i dag, naturfag muntlig laboratorieprøve hadde vi forrige tirsdag. Naturfagen gikk VELDIG bra til meg å være på muntlig, og hvertfall til ikke å ha hatt kjemi siden 1987...

Nå skal jeg bruke resten av tiden frem til jul med å rydde, vaske, handle julegaver, pynte, scrappe, ta bilder og gå tur med bikkja! Føle jeg har flrsømt alle nå i noen uker både Skissedilla, Casa og min egen blogg + alle venner og ikke minst familien. 

Legger ved et bilde av Ingeborg og Håkon på Gilhusodden, så skal jeg inn og betale regninger og sjekke mailen min...