mandag 30. juni 2008

RO



Legger ut en LO jeg vant skisse-o-mani med uke 26.
Elsker bildet, og synes det sier så mye om Ingeborg Elise.
Godjenta mi det!



...................................................................

Bursdagsfeiring ble veldig bra, og lettvint og greit for meg også. Vi hadde bursdagen på Lekeland i Drammen, ungene koste seg med masse lek, pølser, kake is og slush.

VELYKKET!!!

..................................................................

Og så har jeg fått ikke mindre enn 2 awards fra Ruffa!!!

Kjempekoselig, hør hva hun skriver da, blir helt rørt jeg!


En av mine aller første favorittscrappere – ja det er nabon. Har liftet mang en LO fra henne og jeg blir skikkelig glad når hun kommer med noen nye – kikke, kikke, stjele og ta litt med meg til mine. Tuusen takk til for at du er slik en voldsom inspirasjonskilde. Dine LO’er er alltid fyllt med så masse kjærlighet og en masse stæsj da *smile*





så skal jeg finne 7 stk å sende videre til også da!!!

sender til:
ania - http://aniia.blogspot.com/
Xstine - http://clearxminds.blogspot.com/
mari - http://ladybugen.blogspot.com/
Ingunn - http://www.feastsonscraps.com/
Catrine - http://catrines-scrappeblog.blogspot.com/
Kine - http://kinesverden.blogspot.com/
jeg tagger ELI så har jeg tagget alle jentene her!!!

http://scrappedugnad.blogspot.com
/

Det er fordi dere er bare helt sykt gode til å scrappe alle sammen, og jeg blir veldig inspirert av alle sammen + at jeg digger utfordringsbloggen deres!

...............................................................................


og så var det denne da, som jeg har fått helt på hjernen, og Ingeborg går rundt og ynger på den hele døgnet nesten...*dååån*

http://www.youtube.com/watch?v=cV1C_gS1soM

lørdag 28. juni 2008

Bursdag i dag!!!



Størstemann har bursdag i dag, 6 år!!!

Kan nesten ikke tro det, synes ikke det er lenge siden han lå på nyfødt intensiv på sykehuset, bitteliten og alfor tidlig født...

Nå er han stor og helt nydelig, jeg elsker han så masse.
Legger ved et bilde av cowboygutten min!


Gratulerer med dagen!!!

fredag 27. juni 2008

jeg har blitt tagget!
jeg har blitt tagget av Iselin!!!!
her er oppgaven:
"Plukk opp nærmeste bok, og åpne på side 123. Finn den femte setningen og publiser de følgende tre setningene. Tagg fem personer og skriv hvem som tagget deg"

Jeg leser ikke lenger faglitteratur, har jo ferie, men nå leser jeg stort sett kataloger, og den som ligger foran meg nå er BO - bygg og bolig.

s.123, står det;I Upnors gulvvarmesystem er fremtiden innebygd; en helhetsløsning for behagelig,sikker, sunn og økonomisk oppvarming i dag og i morgen.Upnor tenker framtidsrettet...Miljøbevisthet og konvertering hører sammen.

da skal jeg tagge 5 personer. og da velger jeg disse:

Cecilie
Elisabeth
Stitchesandscraps -Kirsten
Nina
Renee

så får vi se om de utfører taggen;

....................................................



jeg har fått award fra vibeke!!!
Jeg setter veldig pris på det, blir så glad når jeg kan inspirere andre til å scrappe og kose seg med hobbyen sin!


-rules are:
Who gets the AWARD “ Brilliant WEB-blog ? “Web sides and blogs , witch contents and designs YOU think, are especially noteworthy.
Award rules are:
Winner takes and uses the LOGO.Make a link to the page who gave you this award.Find at least 7 pages to give this award – (best blog design, best show of designs, whatever YOU find to be the reason why it is the most BRILIANT web page).
Make links to the pages you choose.Make a comment and let them know they have been AWARDED.

Jeg sender denne awarden videre til 6 scrappere som inspirerer meg:)

mo9ca
tovetyll
Neeta
Carrinsofie
Lula
catrine

Ha en fortsatt fin helg!!!

mandag 23. juni 2008

Ny Lo i dag!


Legger ut bidraget mitt til skisse-o-mania uke 23.

Synes bildet er så fint. elsker fargene og lyset her!

I,m back


Klarer ikke holde kjeft lenger! VI SKAL ENDELIG FÅ BYGGE HUS!!!!

Vi har fått gratis tomt av svigerfar, og nå skal vi endelig få bygge der, dette har vi jobbet for og venta på i snart 7 år nå...

Hus er valgt, så nå gjelder det bare å få begynt!!!

.....................................................................

Jaja, en liten kort tur på hytta fra lørdag til søndag, har vaska og rydda, kjørt masse rot i henger både opp og ned igjen. Fikk bytta om barnerommet igjen, siden det skal bli bad der inne.


-så vi har noen prosjekter... nevnte jeg at vi pusser opp soverommet på 11. mnd nå?

*dååååner*

Taggingen får jeg ta i morra, må finne en bok først!

legger ut en skisse jeg har laget til skissekonk på scrapping.no

Hvis noen vil scrappe den, vil jeg gjerne se!!!

mandag 16. juni 2008





Har blitt tagget!
Jeg har blitt tagget av Lisbet:)
Her er reglene:"Hver spiller svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du det videre til 6 andre personer og fører opp navnene deres. Så legg du beskjed hos dem om at de er tagget og ber dem lese din blogg. La personen som tagget deg vite det når du har lagt inn svar."

1: Hva gjorde du for 10 år siden?

Da var jeg selvstendig næringsdrivende med egen blomsterbutikk og jobbet døgnet rundt!

2: Nevn 5 ting du har/hadde på "gjøre-lista" di idag?

siden det er kvelden nå, og ikke så mye igjen av dagen, tar jeg med noe jag har gjort også! jeg har scrappet, vasket klær, gått 1 times tur på skauen med Lucky, og så skal jeg blogge og se TV!

3: Snack jeg liker??

Liker alt slags slafs og digg jeg!

4: Ting jeg vil gjøre som milliardær??

hjulpet gatebarn rundt i verden, jeg ville jeg bygget et drømmehus, og kjøpt "sommerhus" i utlandet, betalt gjeld til familie, kjøpt meg en råååå bil, en rååå båt og bare kost meg resten av livet!

5: Steder jeg har bodd?

Jeg har bodd mesteparten av livet i Lier eller omegn, men har flyttet mange ganger etter jeg flyttet hjemmefra, men jeg har også bodd på Lampeland og i Moelv!


Da vil jeg utfordre Fatima, Rita, Stempelgal, Ania og Ellen!


legger inn noen av de siste Loene jeg har laget!!

søndag 8. juni 2008

Flere nye bilder i dag...





siden vi bare skulle en liten tur på hytta fra lørdag til søndag, ofret jeg scrappesakene, og har brukt tid på å ta bilder i stedet.

Fikk tatt noen fine bilder i dag, ungene står ved vinduet i annekset her på hytta, og lyset ble bare helt nydelig syntes jeg. Av 501 bilder, ble det et par bra...

fredag 6. juni 2008

Tatt bilder i dag (også)




og fikk et blinkskudd av Ingeborg...
-dette gleder jeg meg til å scrappe! Bildet er skrevet ut, og skal med på hytta i helga! Scrappesakene er med, og ny oppgave i 5-kampen ligger ute!

Håkon er på overnatting i barnehagen i natt, han gledet seg så masse! Føste gang han sover borte, unntatt hos familie da, egentlig første gang han er alene i det hele tatt... han vil ikke gå alene i bursdager engang, men dette bare MÅTTE han ha med seg!Blir moro å høre hvordan han har hatt det!

I morra drar vi en snartur på hytta, gleder meg, det er alltid så deilig og rolig der. Elsker å tabilder av ungene i blomsterenga utenafor stuevinduet. Håer det er deilig og varmt, så vi kan dra og bade!

Ellers er jeg sjeleglad for jeg er ferdig med nesten alt skolearbeid for dette semesteret, har bare en muntlig KRL-eksamen igjen, den 11.6.kl 13.00.*gruermegensmulejaaaa*

Så er det ferie, og vi reiser til Unganrn den 5. juli!
GLEDER MEG!!!

mandag 2. juni 2008

søndag 1. juni 2008

AWARD fra neeta 30.mars...*sorry*


30. mars 2008
Award, oppspilt og et kort

Jeg har fått en award av Hilde! Tusen takk for de fine ordene, ble så glad når jeg leste det!!:)

Awarded parties must nominate five people who have not received the award.The blogs that receive the award must serve some purpose. Awarded parties must post the award banner on their site. The banner must remain linked to the above linked site.


Så, til de jeg vil nominere:

:: Nabon, du har en stil som er så vannvittig kul! Alt denne dama tar i blir til gull!!:) Jeg er så imponert over layoutene hennes, de er fantastisk detaljerte og alltid med nydelige bilder, og jeg oi'er og wow'er meg hver gang jeg ser noe nytt hun har lagd:D En fantastisk inspirasjonskilde!



Jeg må bare si sorry altså, hadde ikke fått med meg dette awardgreiene, og dette var den første jeg fikk av neeta... Sendte ikkeno videre jeg...*føler meg flau og bloggerblond*

Så derfor gjør jeg det nå!!!


Jeg nominerer da 3 stk jeg blir inspirert av, og det er

Xstine- fordi du har en sånn ultrakul stil, som i beynnelsen var veeeldig langt fra sånn jeg scrappet selv, og jeg kunne liksom bare riste oppgitt på hodet og tenke at SÅNN får jeg aldri til... I dag har jeg scrappet en LO som er skikkelig inspirer av dine Loer, og de jeg så Mi@ hadde med hjem fra kurs! Jeg har blitt mye flinkere til å bruke farger!!!

U ROCK!!! (P.S. digger tattisene dine!)

Renee -fordi du bare scrapper med skikkelig futt, kule farger og masse kule greier på, jeg elsker LOene dine, og blir alltid inspireret når jeg er og kikker litt!

Vi sees sikkert på treff snart eller?

HegeAL fordi du bare er skikkelig dyktig, og guttene dine alltid er så tøffe og kule på LOene dine. elsker de hvite bakgrunnene dine, og du er en mester med farger!

Digger-digger-digger!!!!

Så håper jeg det er greit, neeta, det skal aldri gjenta seg...hehe

I got tagged!

Ble tagget av Kristins blogg: Der sto det:Plukk opp nærmeste bok, og åpne på side 123. Finn den femte setningen og publiser de følgende tre setningene. Tagg fem personer og skriv hvem som tagget deg.
Og siden jeg kun leser faglitteratur i disse eksamenstider kommer setningene fra boka som lå øverst i bunken i dag; Religions- og livssynsdidaktikk...

- På det ikonografiske nivået nivået tolker en det en har registrert i lys av relevant kultur- eller religionshistorisk kunnskap.En sammenligner med andre ord bildet med religionen og tekster, fortellinger og andre kilder for å forstå de symbolene, personene, gjenstandene og handlingenebildet viser.
Det formale nivået omfatter fargebruk, komposisjon og andre virkemidler som skaper ulike effekter.

ja, ikke korte setninger akkurat men men...

Jeg tagger Mi@, Salte, Carrin, Tove Tyll og Neeta!